mob: 091/442 68 70

UKRAS MRAMOR

Kamenorezački obrt

O nama

logo onamaKamenorezački obrt UKRAS MRAMOR osnovao je 1989. godine inženjer građevinarstva gosp. Vladimir Kit i krasi ga najmodernija tehnologija s vlastitim kapacitetima za rezanje, te obradu i montažu svih vrsta kamena za koju posjeduje licencu za izradu svih vrsta kamenorezačkih radova. Osnovna djelatnost firme je prerada arhitektonsko-građevnog kamena do finalnog proizvoda, te njegova prodaja i ugradnja. Kamenorezački obrt UKRAS MRAMOR rado će odgovoriti na svaki Vaš zahtjev, kako rokovima, tako i kvalitetom radova i uvijek sa željom da svaki novi korisnik njihovih usluga postane i njihov trajni korisnik. U skladu sa Vašim željama uređujemo unutarnje i vanjske prostore, režemo i prerađujemo kamen prema traženim dimenzijama uz finu završnu obradu i kvalitetno postavljanje. ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

 

Tako smo u mogućnosti osigurati i pojedine kamene vrste po želji naručitelja, a i ukoliko se radi i o većem objektu, koji je arhitektonskim rješenjem predvidio upravo takav kamen. Navedeno Vam omogućava davanje višegodišnje garancije na sve naše proizvode i usluge. Izrađujemo razne tipove fasada, ograda, balkona kao i ostalih građevinskih elemenata za stanove, kuće, ugostiteljske objekte, apartmane, hotele... U bogatoj paleti u mogućnosti smo za Vas nabaviti, obraditi i montirati (u vrlo kratkom roku) mramor i granit, montirati ga na licu mjesta te ponuditi i održavanje istih. Obrada i isporuka otvorenih kamina, fontana, stolova, lavaboa, kuhinjskih radnih površina kako za ugostiteljstvo tako i za privatne objekte.  Ljepota nije nužno povezana s poliranim materijalom. Jer, današnje mogućnosti površinske obrade kamena su vrlo raznolike. Tako brušenje i poliranje ugrađenih materijala na licu mjesta bez prašine svakom prostoru daje novi dugogodišnji sjaj. Izrađujemo još i više vrsta šankova, stolova i drugih radnih površina od granita i mramora prema Vašim željama i idejama, prilagođeno Vašem prostoru.

Granit je najučestaliji, a tehnički gledano i najvažniji kamen. Tvrđi je i otporniji od vapnenca i mramora pa stoga i prikladniji za popločavanje prostora s velikom frekvencijom prometa. Graniti su vrlo iskoristivi, prikladni za popločavanje unutarnjih i vanjskih prostora, izvedbu stuba, obloga, pultova, fasada... Cijenjeni su ne samo radi izvanrednih mehaničkih i fizikalnih svojstava, već i radi široke palete boja u kojima se nude. Pravilnom kombinacijom oblika i boja materijala možemo dobiti neograničeni broj uzoraka popločenih podova. Mramore cijenimo zbog njihove ljepote i sjaja. Mekši su i slabije otporni od granita te su stoga neprikladniji za vanjsku primjenu. Međutim, iznimno su prikladni za izradu unutarnjih podova, polica, obloga i raznih masivnih dekorativnih elemenata (stupova, kamina, posuda...)

 

I na kraju,ukoliko se odlučite ukrasiti svoj dom ili interijer doma kamenom, granitom ili mramorom, definitivno ste donijeli dobru odluku. Unijet ćete u svoj životni prostor kvalitetu, dugotrajnost, ljepotu i eleganciju prostora. Jer kamen može biti i samo maleni, ali vrlo bitan dodatak. Stoga, oslobodite svoju maštu jer Mi radimo kvalitetu iza koje stojimo s punom odgovornošću!


DJELATNOSTI TVRTKE:

Gornje ploče za umivaonike
Oblaganje kamina prirodnim kamenom
Postavljanje prirodnog kamena
Protuklizna obrada podnih obloga
Protuklizna obrada podnih obloga
Tuš kade, od kamena
Brušenje kamena
Dizajn mramora
Kamen, prirodni, Kamen, za oblaganje interijera
Kamene obloge za šankove
Kamini, od prirodnog kamena
Kamini, za vrtne roštilje
Kuhinjske radne ploče, granitne
Mramor i mramorne ploče
Obnavljanje interijera
Obrada granita, Obrada kamena
Obrada mramora
Obrada površine kamena, umjetnog kamena i mramora
Obrada prirodnog i umjetnog kamena
Opločnici, od granita
Ploče za stolove, od mramora
Podne obloge, od mramora
Podne obloge, protuklizne
Poliranje kamenih podova
Prozorske klupčice, granitne
Stubišta
Terrazzo
Terrazzo ploče
Uređenje interijera (radovi)


KAMENOREZAČKI OBRT UKRAS MRAMOR

Ul. Novo Svibje 59m

MB obrta: 90827597

OIB: 15872357877

Zagrebačka banka, IBAN: HR7623600001100692049

Obrt upisan u Obrtni registar, HOK - Obrtnička komora grada Zagreba

Na stranicama ukrasmramor.com koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.

Nastavkom pregleda web portala slažete se s korištenjem kolačića.